Gjendesheim og tiden fremover

Fire dager på fjellet gikk altfor fort! Jeg var superheldig som fikk være turleder sammen med to andre karer, og med åtte deltakere fra 12 til 16 år i regi av DNT Ung Oslo og omegn i starten av vinterferien. Det var dessverre ikke noe snø i fjellet, så skiturene jeg hadde forestilt meg ble skrinlagt ganske raskt. Det er helt forferdelig å gå gjennom lyng i fjellet i februar... Men vi fikk laget en ganske syk akebakke til slutt, vi har drukket tosifret antall kaffekopper og ledd gjennom dagene i strålende påskevær. Det var akkurat det jeg trengte - å reise litt bort fra studiet og jobben og livet i Oslo.

Etter at jeg kom hjem for litt over en uke siden har jeg innsett at jeg må virkelig sette inn støtet på skolen nå. Hvis jeg skal opprettholde de gode karakterene mine er jeg avhengig av å prioritere mesteparten av tiden min til å jobbe med fagene, og det er det jeg har gjort nå i en ukes tid. Så fremover blir det litt mindre tur - men jeg skal bli flinkere til å prioritere småturene. I morgen skal jeg gå en deilig og lang tur rundt i veien her på Jar og Stabekk. Jeg får se hvor mye leggen min tåler - for benhinnebetennelse er visst ikke noe man skal kødde så mye med.

Det er helt utrolig å tenke på at vi allerede er i mars måned. Januar og februar har vært utrolig flotte turmåneder og jeg føler meg veldig privilegert som har fått bli kjent med så mye bra folk og opplevd mange flotte friluftslivanledninger. Jeg velger å nedprioritere turlivet i mars - for så å komme eksepsjonelt sterkere tilbake i april og juni. Mai er den store eksamensmåneden så jeg forventer absolutt ingen verdens ting av meg selv når vi kommer så langt frem i tid.

På søndag skal jeg på jobb og gjøre klar butikken til en kjempestor kampanje som starter på mandag. Mammut-salg er skikkelig utfordrende og krevende, så jeg gleder meg veldig til å komme ordentlig i gang. Men i morgen har jeg fri, og jeg skal gjøre minst mulig hele dagen. Det har jeg nok veldig godt av etter en lang studieuke!  Det er viktig å slappe av også, nemlig.

 

Én kommentar

Znippen.no

03.03.2017 kl.22:26

Håper du har hatt en fin dag og får en flott helg! Feel free til å ta en titt innom bloggen min og like den på facebook :)

Skriv en ny kommentar

Thea-Margrethe

Thea-Margrethe

25, Oslo

insta: theamarg e-post: theamarg(at)online.no

Kategorier

Arkiv

hits