Små turer er også store

Livet som student er ikke bare klam kaffe og dårlig rygg på lesesalen. På mandager har jeg forelesning fra klokken to, og Emilie har fri. Så mandag morgen gjorde vi det her:


 

Med litt planlegging og innsatsvilje (det er nemlig en av oss som ikke er så glad i å stå opp tidlig....) så kommer man seg helt fint ut på ski på morgenen hvis man ikke har planer før etter tolv. Vi gikk 15 km og var tilbake på parkeringsplassen litt før halv ett. Vi planla turen på forhånd så vi visste hvor vi skulle gå, når vi skulle møtes og når vi måtte tilbake (siden jeg må i forelesning). Det er litt ekstra stress en mandagsmorgen, men du får en helt fantastisk premie når du står på et vann og spiser kvikk lunsj og nyter solen som varmer deg i ryggen. Det blir så verdt den smerten det er å stå opp tidligere enn du trenger på en mandag. Trikset er å legge alt klart søndag kveld slik at når vekkerklokken ringer er det bare å hoppe i tøyet og ta med skiene ut. Det er heller ikke til å stikke under en stol at det er enklere å komme seg på tur når man har en turkamerat eller tre også.

Nå er det en ny helg og vinterferie her på østlandet, så det er ingen grunn til å sitte inne. Selv skal jeg til Jotunheimen og være turleder for turistforeningen fra lørdag til onsdag. Det vil si at jeg skal grave snøhuler, gå på ski og tur i fjellet og spise uhorvelige mengder med mat i fire dager til ende. Noen som sa luksusliv?!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea-Margrethe

Thea-Margrethe

25, Oslo

insta: theamarg e-post: theamarg(at)online.no

Kategorier

Arkiv

hits