Drømmehelg i skogen

Jeg har virkelig hatt en helt fantastisk helg! Den ble brukt i skogen, nærmere bestemt på Ringkollen, sammen med Emilie og hennes to hunder Storm og Bris.Å stå på ski i puddersnø under snøtunge grantrær med en lykkelig trekkhund foran meg ga virkelig mersmak - og jeg har virkelig fått kjenne på friluftsgleden i helgen. En langsom kopp med kaffe ved bålet og kanelbollepinnebrød til dessert gjorde at jeg virkelig har forstått hvorfor jeg elsker friluftslivet.

 

Ja, det er skikkelig kjipt å stå opp fra den varme soveposen på kvelden for å tisse ute i skogen med rumpa bar i minusgrader. Ja, du får vondt i ryggen av å sitte foran bålet i mange timer (men slapp av... Du knekker opp ryggen og får vondt andre steder når du sover på bakken!). Ja, det er litt tungvint å kle på seg inne i teltet. Men fy faen for en følelse det er når du får våkne og det første du ser er fem cm nysnø, og når du har trukket på deg skalljakken er du plutselig utendørs. Fy søren for en god lukt som kommer fra bålet når du har fått fyr på det på morgenen, og den lyden som kommer fra kaffekjelen når vannet koker er den fineste lyden på jord. Følelsen når du spiller yatzy i teltet etter at bålet har sluknet og solen har gått ned, og den gode varme følelsen du får når hunden smyger seg inntil soveposen din på natten.

Ja, da er det å sitte på huk med rumpa bar vinterstid i Norge virkelig verdt det.

 

Sjekk ut Emilie på instagram. Hun heter @ingenkake. Det er også hun som har tatt det øverste bildet, hvor du ser meg sammen med Storm og Bris på morgenen i teltet.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea-Margrethe

Thea-Margrethe

25, Oslo

insta: theamarg e-post: theamarg(at)online.no

Kategorier

Arkiv

hits