Lader opp til ny turhelg!

Det er en fantastisk følelse å være inne i leiligheten og pakke til helgens telttur mens snøen daler ned ute! Jeg blir ikke overrasket om huseieren min syns jeg er en smule gæern, for jeg kom med et gledeshyl da jeg så at det endelig var blitt hvitt ute!

På søndag er det den store Kom-deg-ut-dagen, som Turistforeningen arrangerer årlig. Målet er å få flere flotte folk ut i den fantastiske naturen vi er bortskjemt med her i landet. Det arrangerer barnevennlige aktiviteter på Sognsvann, i Verdensparken på Furuset og ved Eiksetra fra klokken 12, så hvis du vil være med er det bare å dukke opp. Dette er helt gratis, og man trenger ikke å ha noen særlig turerfaringer fra før av. Ta på deg varme klær og spis en god frokost før du drar så er du klar.

I anledning nasjonal turdag skal Emilie og jeg på telttur. Planen vår er å kjøre til Ringkollen og gå litt innover i marka og finne oss en brukbar teltplass. Jeg har aldri vært på den siden av marka før, så jeg er spent! Jeg gleder meg veldig til å sitte rundt bålet og drikke kakao, skravle og spise masse digg mat. 2017 skal jo bli et bedre turår enn 2016 - og da føles det godt å starte februar med en telttur med nye venner. Jeg satte meg målet å ha 25 netter i telt dette året, så hva venter jeg på?


Bålplassen vår fra en overnattingstur i høst. En helt fantastisk kveldshimmel gjorde virkelig turen komplett.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Thea-Margrethe

Thea-Margrethe

25, Oslo

insta: theamarg e-post: theamarg(at)online.no

Kategorier

Arkiv

hits