Årets første skitur = checkVegard og jeg tok skibussen til Brovoll i Lunner i dag for å jakte skispor. Det var utrolig deilig å starte skisesongen, men synd at den lar vente på seg i Oslo-marka. Jeg lengter sånn etter vinteren at det nesten gjør vondt! For å bøte på skaden ga skogen meg elleve minusgrader i løypa, så jeg har vel egentlig fått minusgradkvoten min for et par dager fremover uansett...

Denne uken har fløyet avgårde i et eneste stort kaos. Semesterstart har krevd oppmerksomheten min, og etter en jobbhelg i tillegg følte jeg på å komme meg ut på tur igjen. Fy søren så rastløs jeg blir av å sitte inne eller traske rundt på jobb i en ukes tid. Nå er det heldigvis bare fire dager igjen til jeg drar til Lofoten, så de neste dagene skal jeg være effektiv student slik at jeg kan ta ferie med gooood samvittighet. (PS: vennligst ikke kommenter at jeg tar ferie to uker ut i semesteret).

Fremover skal jeg komme med litt mer planer og tanker om hvordan Steigenturen min blir, som jo er grunnlaget for at jeg har tatt opp bloggingen min igjen. Men det må bli en annen dag; for nå må jeg nemlig sove.

Én kommentar

Anette

15.01.2017 kl.22:04

Så koselig bilde! :)

Skriv en ny kommentar

Thea-Margrethe

Thea-Margrethe

25, Oslo

insta: theamarg e-post: theamarg(at)online.no

Kategorier

Arkiv

hits